keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Herneet pururadalla

Merkki sai tänään treeneissä paljon mietittävää. Ens kerralla toivottavasti nähdään törmäsikö herneet toisiinsa. ;-)

Hakutreeneissä neljä ukkoa haamuina. Ensin ei millään lähtenyt ukoille, mutta kun oikein nimeltä kutsuttiin, niin löytyi vipinää kinttuihin. Kerran kääntyi kesken matkan takaisin (oikein kunnon turhaumakiljaisun kanssa), kun ei vaan ollut varma. Seuraavalla (?) reissulla pysähtyi pohtimaan, mutta onneksi sitten jatkoi perille asti. Viimeinen hienosti täysiä perille asti.

Epävarmuuteen varmaan vaikutti / vaikuttaa, kun ollaan ihan muutaman kerran neuvoteltu, saako kaikkien mielenkiintoisten juttujen perään (huuto)ryntäillä miten sattuu... :-x Eli en usko, että välimatka on itsessään ongelma, vaan täytyy oppia että hakumetsässä saa lähteä ukkojen luo. Palkkana oli ruokaa rasiassa ja sitten leikkiä, kun itse ehdin paikalle. Lelun saalistaminen oli selvästi ihan huippua Merkin mielestä. :-) Viimeiseltä ukolta vieläpä wubbakongi ja mun kanssa kahden lelun leikkiä (täytyy saada toinen wubba).

Sitten tallin kautta pikaisesti lampaille. Nyt oli jo laitumelle mennessä ihan eri meininki, mitä aikaisemmin. Sama treeni kuin aikaisemminkin: Merkki naruun ja pyörössä käveltiin lampaiden perässä. Nyt kiinnosti jo lampaat, eikä tainnut juurikaan syödä paskaa tms. Muutama kierros molempiin suuntiin ja älyttiin lopettaa, kun meni hyvin. Taitava pikkujätkä! :-) Seuraavaksi sitten varmaan jo kysellään ohjaajan reaktionopeutta (ja tää on ikuinen hidas hämäläinen), että saadaan ryntäilyt pois...

Sunnuntaina kai taas hakua ja maanantaina paimennusleirille. Toivottavasti jotain uutta jäi pieneen sievään päähän. Ehkä siitä on muuhunkin, kun olemaan söpö...?!? ;-)

Ei kommentteja: