keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tokokurssin 3. kerta

Sehän parantaa kun sika juoksuaan... ;-D Nyt tosin käytiin n. tunnin lenkillä ennen kurssia, mutta Lumin kanssa ei etukäteen moikkailtu. Alussa meni vähän vinkuessa ja haahutessa, mutta tokeni sitten. Pari kertaa piti komentaa, kun meinasi häippästä Lumin perään, mutta uskoi ja tuli kilttinä mudina takaisin. Ja teki kuitenkin reippaasti eikä jäänyt mököttämään.

Seuraamisen käännöksiä katsottiin, mutta eihän ne edisty, jossei treenaa... :-S Enste täytyy itse kuivaharjoitella käännökset kunnolla ja sitten vasta koiran kanssa. Ja sen painamisen kanssa on oltava tarkkana. Treeniä treeniä...

Luoksepäästävyys meni taas aavistuksen paremmin. Otettiin kuitenkin varman päälle, eikä kouluttaja vielä koskenut Merkkiin. Oli kuitenkin eri tytöt mitä tavallisesti ja pääsi jo ihan viereen seisomaan. Vähän vilkuili, mutta pysyi hyvin sivulla.

Paikallamakuu hienosti. :-) Palkkailin tiheästi katsekontaktista, enkä mennyt kovin kauas. Pysyi kuitenkin rauhallisena, mutta silti skarppina. Ehkä vaan kerran koitti vähän nuuskia. Leluakin heiluttelin vähän, mutta ei yrittänyt yhtään nousta. Hieno Merkki!

Loppuajasta tehtiin erilaisia takapäänkäyttötemppuja (voiko tää olla yhdyssana?!?). Osa oli ennestään tuttuja ja osa uusia. "Etuosankäännöstä" tehtiin muovikanisterin päällä myötäpäivään, mikä on Merkille tosi vaikeeta. Huvittavan näköisiä pomppuja, kun takajalat ei meinannu totella. ;-) Kahdeksikkoa ja pujottelua jalkojen välistä + paikallaan pyörimisiä melkein uusina juttuina. Peruuttamista agiesteiden siivekkeiden välissä. Aluksi ei halunnut peruuttaa niin ahtaaseen väliin, mutta sitten onnistui, kun ensin mentiin muutaman kerran etuperin. Uusi juttu oli peruuttaessa nostella jalkoja siivekkeiden jalkojen yli, hienoja takapomppuja löytyi. :-)

Tosi hyvä mieli jäi näistä treeneistä. :-) Kentälle mennessä siellä oli vielä pentukurssilaiset, eikä muistaakseni murrannut niille yhtään. Vissiin kunnon lenkki auttoi, ettei tarvinut turhia pullistella (tai todennäköisesti tää oli vaan joku onnenkantamoinen...). Ja Lumista huolimatta keskittyi lopulta hyvin ja teki hommia tosi lähelläkin. Kyllä siitä hyvä tulee, jos ohjaaja ei mokaa...

Ei kommentteja: