torstai 14. huhtikuuta 2011

Kuvia ja treenit

Aivan mahtavan keväinen ilma, joten pitkästä aikaa taas ulkoilutettiin kameraakin. Ei mitään taidepläjäyksiä, mutta mukavaa kevätfiilistä. :-)

Rasmus tykkää :-)

Lapsenmielisiä leikityttää


Sävysävyyn

Sievä kuramyyrä


Olin vähän turhan optimistinen tuon kelin suhteen ja päädyttiin kuitenkin rypemään kuravelliin... Merkillä oli ihan sikahauskaa läiskytellä menemään, Senttiä ei juuri hetkauttanut suuntaan tai toiseen, Rasmus kierteli pahimmat parhaansa mukaan ja muuten kesti kuin mies. ;-)

Auton luona saatiin aikaiseksi Merkin ekat maastotreenit tälle keväälle. Esineruutua siis mallattiin heittelemällä muutaman kerran narupalloa tallatulle alueelle. Pidin vähän pannasta kiinni, heitin pallon ja päästin perään, kun pallo oli hävinnyt näkyvistä. Kerran jätin istumaan ja vein pallon. Pari kertaa markkeeraus (sotketaan tähän noutajatermejä, kun en muutakaan keksi) ei mennyt ihan nappiin ja joutui vähän käyttämään nenääkin. Palautukset varmistelin toisella lelulla. Palkaksi lelulla riehumista. Hyvin sujui, hieno kakara. :-) Lisäksi vielä pari lyhyttä pätkää seuraamista lelulla ja paikkamakuu, reippaasti teki nämäkin.

Eiliset treenit jäi sen verran kaivelemaan, että kotimatkalla poikkesin kentällä uudestaan. Aluksi ihan hetken kuikuili ympäriinsä, mutta rupesi sitten hyvin hommiin. Otettiin vaan pari perusasentoa, seuraamista lyhyesti ja yksi liikkeestä seis. Joka välissä leikkiä palkaksi. Seuraamisessa tuli mieleen, että jos lähdetään perusasennosta niin painaa ihan reippaasti. Jos lähdetään vaan lennosta "kontaktikävelemään" niin siistimmin. Olen jo jonkun aikaa sanonut liikkeelle lähtiessä ja silloin kun muuten menee oikealla paikalla "seuraa", mutta ei tuolla mitään käsitystä siitä ole. Täytyy tuumailla asiaa ja ehkä varmuudeksi vielä jättää käsky kokonaan pois. Oltiin kentällä siis ehkä max pari minuuttia, mutta kerrankin älysin lopettaa, kun oli vielä meno päällä. Kovin kummoista häiriötä ei ollut, vähän koirien haukkua, kaukana muutama koira ja ihmisiä lenkillä.

Ei kommentteja: