torstai 21. lokakuuta 2010

Reissulasse ja hiljanenviljanen

Eka junamatka takana ja hienosti sujui, ihana penska! Toki tietysti alkumatkasta piti ihan vähän murrata muille koirille (mitäs olivatten Merkin junassa...?!?), mutta rauhottui pian ja suurin osa matkasta meni nukkuessa.

Rankan reissaamisen päälle otettiin ihan pienet tirsat ja lähdettiin sitten ulos reippailemaan. Saaliina tennispallo, joten ei mikään turha reissu ollut. :-) Hienosti meni uusissa maastoissa, vaikka "kaupungissa" paljon ihmeteltävää onkin. Esim. lenkkeilijöitä ja pyöräilijäitä tulee vastaan alvariinsa... Ja koska on jänskää, niin tuppaa unohtumaan se varsinainen asia, minkä takia koiria ulkona käytetään. ;-) Rankan päivän päälle maittoi uni tosi pitkään ja sikeästi. Ja nyt sitten vauhti alkaa lupaavasti kasvaa, kun pikkuhiljaa muut rauhottuisi illan päälle. Kuitenkin normaaliin verrattuna on tosi hiljasta ja rauhallista poikaa, joten kai sitä sitten vaan väkisin reissussa rähjääntyy omansa verran. ;-)

Kerrostaloelämä on osoittautunut aika jännäksi... Hissin äänille pitää luonnollisesti vähän pöhistä, mikä olikin arvattavissa. Ei onneksi kuitenkaan mitään hillitöntä räksytystä. :-) Saas kattoa, kun aamuposti tulee neljän kieppeissä... Parveke on myös tosi ihmeellinen, koska pienen muisti on vähän lyhyt. Se ei siis muista, että isä on mennyt tupakalle ja sisälle tullessa sille pitää rähistä enemmän tai vähemmän. Kaipa tuo pian keksii tämänkin jutun jujun. ;-) Ehkä me päästään tänne kylään toistekin vielä, jos jatko sujuu yhtä hyvin.

Huomenna lähdetään shoppailemaan, toivotaan että porukoiden auto pysyy ehjänä...