keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Autoton päivä

Merkillisellä oli tänään jännä päivä. Ensin harjoiteltiin hihnalenkkeilyä kävelemällä töihin ja pitkiä pätkiä meni kuin vanha tekijä. ;-) Tokihan välillä on melkoista poukkoilua, mutta on se kyllä hurjasti edistynyt. Sitten Merkki otti päikkärit työpöydän alla, minkä jälkeen jatkettiin matkaa hallille. Taas sujui hihnassa kävely tosi hienosti. Hallilla treenailtiin ja välillä katseltiin muiden touhuja. Alku meni vallan mainiosti, tehtiin näitä samoja tuttuja, istumista, maahanmenoa, perusasentoja, katsekontaktia jne. Tosi hyvin ottaen huomioon iso häiriö. Kokeitiin myös kosketusalustaa, kun sinne oli joku unohtanut lattialle omansa. Tosi hienosti muisti, vaikka ollaan vaan muutama kerta tehty kotona.

Hallilla meni vähän pidempään mitä oli tarkoitus, kun piti yksi avain tehdä ja loppua kohti rupesi Merkkiä väsyttämään. Ja se tietysti näkyy kaikille murisemisena... :-/ Alussa pärisytti kyllä myös vähän, kun hallissa oli useampi koira treenaamassa ja niitä mm. palkittiin pallolla, joku haukkui jne. Hiljeni kuitenkin nopeasti ja keskittyi omiin hommiinsa. Sitten porukka vaihtui (potentiaalisia mudinsyöjiä tuntui olevan useampikin...) ja väsymyskin alkoi painaa --> murinaa. Ollaan jatkossa viisaampia ja lopetetaan ajoissa. Kokeillaan heti ensi viikolla uusiksi, kun mennään tokokoetta ihmettelemään.

Kotiin kävellessäkin oli sitten jo keskittyminen vähän hukassa, mutta ihan kunnialla päästiin kuitenkin. Jotain hyvää tässäkin reissussa: kaupasta ostetut herkkuliuskat tms. osoittautui tosi hyviksi. :-)

Huomenna odottaa uudet kujeet: Merkin ihka ensimmäinen junamatka ja muutama päivä kerrostaloelämää. Saas nähdä...