tiistai 10. joulukuuta 2013

Vikat jumpat ja hierontaa

Treenirintamalla on hiljentynyt, kun kaikki ohjatut jutut loppui tältä syksyltä. :/ 

Keskiviikkona oli viimeiset jumpat ja meillä oli ihan hurjan kivaa. :) Käytiin pikaisesti läpi kurssin aikana tehdyt jutut ja uusina vähän testailtiin ryömimistä ja kierimistä. Kerran kylläkin tuli ihan totaalihyytyminen, kun samaan aikaan agia treenanneelta karkasi pallo meidän puolelle hallia (ei lähellekään Merkkiä) ja ohjaaja sitten karjui koiraa pysähtymään muutaman kerran. Merkin mielestä tää oli niin huolestuttavaa, että meidän kaukojumppa jäi tekemättä. Tuijotti vaan, eikä huolinut nameja tms. Sitten kun lähdettiin liikkeelle ja humppailtiin vähän muuta, niin lopputunti meni ihan reippaasti. Nyt sitä ei edes juurikaan enää ahdistanut lähellä olleet kouluttajat, harmi kun nää treenit jää taas pois. :/

Eilen kävi Minna hieromassa Merkin ennen joulutaukoa. Tää saattoi ehkä olla n. neljäs kerta ja nyt Merkki näytti ja kuulemma tuntuikin siltä, että nautiskeli olostansa. :) Portin takana karjuva pentu kyllä "vähän" hajoitti keskittymistä, mutta ei murrannut Minnalle juuri ollenkaan. Muutama lukkopaikka taas löytyi selästä (joiden käsittelyyn Merkki toki reagoi), mutta ne saatiin auki. Selkäjumppaa vaan säännöllisesti samaan malliin, niin josko se saataisiin pysymään paremmassa kunnossa. 

Edelleen menee vinoon maahan (oikea kylki lyhyempänä), mutta vähemmän mitä vielä joku aika sitten. Lisäksi pystyy pitämään suoran asennon pidempään, kunhan vaan korjaan sen ensin. Suoria maahanmenoja siis ja asennon pitämistä, selän venyttelyä, punnerruksia ja m-s -vaihtoja hissinä. 


Vähän haasteellinen keli joulukorttiyritelmille...

Ei kommentteja: