keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tuuma treenaa

Tai "treenaa"... Naksuun ehdollistaminen on aloitettu ja tehty vähän istumista. Hienosti pönöttää jo muutaman sekunnin ruokakuppia odottaessa. :) Hitsit, miten sitä unohtaakaan kuinka avuttomia otuksia nuo pikkupennut on. Jos esim. nami sattuu pudota kädestä lattialle, se on yhtä kuin totaalisen hukassa. :D Ja nyt tietysti kaivattais sitä jotain suunnitelmaa, mitä en ikinä saa tehtyä...

Muutenkin Tuuma on päässyt vähän mukaan isojen poikien juttuihin. Eilen käytiin taimiksella lenkillä, osan matkasta penska matkusti takin sisällä. Lenkki kyllä taisi kestää reilu 15 min, mutta pakko oli lähteä isoja poikia vähän jaloittelemaan (J koko päivän töissä). Reippaasti se taapersi metsässä Sepen perässä. Kerran Merkki ehti Tuumalle rähähtää, kun toinen vaan tunkee ja tunkee. Ei mitään dramaattista kuitenkaan, iso ääni vaan. Loppumatkasta sitten molemmat osas pitää vähän hajurakoa toisiinsa. ;) 

Merkkiä koitellaan nyt pikkuhiljaa muutenki. Omassa pihassa ollaan oltu pari kertaa porukalla ja oon ottanut Tuuman narun nokkaan, että saan tarvittaessa jarrutettua. Nyt nukkuu kaikki läjässä sohvalla. Tää onnistuu, kun Tuuma ei vielä pääse itse sohvalle ja Merkkiä yllättämään. Ja mää oon poliisina välissä. ;) Merkin eilinen uroteko oli käydä haistamassa nukkuvaa pentua. Mihin pentu tietysti havahtui ja Merkkiä alkoi pelottaa ja oli lähdettävä karkuun. :D Sentti alkaa sopeutua kovaan kohtaloonsa ja vähän jo leikkikin Tuuman kanssa. 







Harmittaa ihan kympillä, kun Tuumasta ei saa kunnon kuvia. Vaatisi pihalla hengailua ja se ei nyt onnistu. Valoisaa on vaan viikonloppuisin ja silloinkin pieni jäätyy. Ehkä lomalle osuis edes joku suht valoisa päivä.

Ai niin: meille tullessa painoa oli 4,3 kg ja kahdeksassa päivässä sitä oli tullut 500 g lisää. Kasvaa se! :)

Ei kommentteja: