perjantai 16. syyskuuta 2011

23. jälki

Eilen pitkästä aikaa jäljellä ja taas aika samat kuviot... Taimiksen takana metsässä, vähän enemmän kiemuroita mitä aikaisemmin (yksi kulmakin), vajaa 400 askelta, nameja satunnaisesti ja pari lyhyttä pätkää (10-20 askelta) ilman nameja, vanheni reilun tunnin. Varsinaisena uutena juttuna laitoin jäljelle pari lelua...

Itse jälki meni hyvin ja tarkasti, kulmassa teki pienen pyörähdyksen (kulma oikealle, Merkki olisi jatkanut suoraan, mutta pyörähti sitten vasemman kautta ympäri ja jatkoi jäljestämistä saman tien). Ekasta lelusta olisi mennyt muina miehinä ohi, eikä ollut huomaavinaankaan vaikka siinä oli namejakin jarruna. :-/ Toiselle lelulle (pallo) pysähtyi ihmettelemään, siitä kehut ja ruokapalkka. Ei siis yrittänyt ottaa palloa suuhun, mutta reagoi sentäs. Meillä ei vieläkään ole varmasti toimivaa käskyä, millä lelu noukitaan suuhun.

Jäljen lopussa sitten raatolelu vähän piilotettuna sammaleeseen / varvikkoon. Pysähtyi tähänkin hetkeksi ihmettelemään (ja palkkasin), mutta olis samantien halunnut jatkaa jäljestystä... Tarvis kai keksiä joku keino, millä haihtua ilmaan jäljen päässä... ;-) Mutta leikki sitten, kun kaivoin lelun esille ja humputeltiin vähän. Raatolelun se vaan kiikuttaisi (ja kiikuttikin) johonkin vingutettavaksi.

Ja kaiken hyvän lisäksi hartaasti odotettu jälkikoulutuskin peruuntui. :-( Harmittaa ihan hitosti, mutta minkäs teet. Peltojälkikoulutus on kuitenkin vielä tulossa, joten jospa sieltä saataisiin ohjeita fiksummilta. Ja ehdittäisiin niitä sitten kokeillakin ennen talven tuloa.

Ei kommentteja: