lauantai 18. kesäkuuta 2011

16. Jälki

Taas taimiksen takana mäntykankaalla. Aika tyyni, vähän alle 20 astetta ja miljoonittain pieniä kärpäsiä... Jälki oli n. 350 askelta (vajaa 200 m?) ja vanheni n. tunnin. Taas joka 3. jälki tyhjä, kiemurteli vähän, kun metsässä oli aikalailla hakkuutähdekasoja.

Jostain syystä Merkillä oli tänään melkoinen kiire aina välillä. :-/ Piti siis jarrutella välillä ihan reilustikin. Muuten ihan ok, pari kertaa joutui tarkistamaan. Jälkeä ei tietenkään tullut merkattua (tyhmä!), mutta yksi puu varmaan mentiin väärältä puolelta. Täytyy siis jatkossa muistaa ottaa merkkinauhat mukaan, jos jälki yhtään kiemurtaa. Kiemuroista (yksi melkein kulmaksi laskettava oli myös) selvisi ihan hienosti, ei mitään ongelmia. Samoin muutaman vanhan ja jo aika sammaloituneen ajouran ylitys meni myös hienosti. Vähän koitti kiihdytellä. Jossain kohdissa osuin jälkeä tehdessä hakkuutähdekasoista ilmaan törröttäviin oksiin, ja ne Merkki tarkisti aina huolellisesti. :-) Täytyy siis varmaan olla jälkeä merkitessä tarkkana, ettei tuo ala bongailla niitä nauhoja...

Muuten siis ihan ok keikka, mutta vähän hätäilyä. Tehdään nyt tällä samalla mallilla jonkun aikaa, että hyvä tahti löytyy taas. Voisi koittaa päästä johonkin pellolle / nurmelle, että näkisi ryysiikö tyhjien jälkien yli. 

Sairastupalaiset: Sentin hotspot alkaa olla pian voitettu, enää aika pieni märkivä alue. Toivottavasti karva kasvaisi nopeasti takaisin, on mustassa koirassa aika järkyn näköiset vaaleanpunaiset kaljut läikät. Rasmuksen jalastakin on turvotus taas laskussa, kun Rimadyliä on syötetty keskiviikosta alkaen. Vähän vaivaa, mikä jalkaa turvottaa, mutta seuraillaan nyt vielä.

Ei kommentteja: