tiistai 14. kesäkuuta 2011

15. Jälki

Taas kuivalla mäntykankaalla taimiksella. Nami pois joka 3. askeleesta, pituutta n. 300 askelta / 150 m, jälki  vähän mutkitteli (ei kulmia kuitenkaan). Parissa kohdassa oli jonkun pienen uran ylitys, niiden jälkeen muutama kokonainen frolic. Ehti vanheta n. puolisen tuntia, kun käytiin vähän käppäilemässä ja tehtiin esineruutua. Tällä kertaa muistin katsoa kelloakin, joku kymmenisen minuuttia jäljellä meni. Eteneminen on ajoittain tosi hitakaista, kun kaivelee froliceja sammalen ja varpujen alta... Hyvä kuitenkin, että syö. :-) Luulisin, että vauhtia tulee ihan luonnostaan lisää, kun namit jää pois kuvioista. 

Mutkitteluista huolimatta jäljesti taas tosi hienosti. :-D Ihan jäljen lopussa oli pätkän matkaa vastatuuli ja se selvästi sai nokan nousemaan ylös. Hyvin kuitenkin korjasi, kun jarrutin enkä päästänyt etenemään. Lopussa taas rasia kissanruokaa ja sekin maittoi. :-)

"Esineruutua" varten tallasin ehkä jotain 5 m * 30 m suirun. Ensin leikittin 2 lelun leikkiä patukoilla, että muistuu taas palautus mieleen... Ekalla kertaa jätettiin patukka "leikkipaikalle" ruudun takaosaan ja käveltiin yhdessä lähemmäs etureunaa. Hyvin muisti ja lähti vauhdilla hakemaan ja palauttikin ihan hienosti. :-) Palkaksi uusi leikki. Jätettiin toinen lelu ja leikkien siirryttiin ruudun alkuun. Lähetyksen jälkeen oli vähän hukassa, lähti siis pari metriä ja pysähtyi sitten miettimään. En puhunut mitään, mutta sitten syttyi lamppu ja lähti hienosti etsimään.  Koska koskaan ei kannata lopettaa ajoissa, kokeiltiin "kerran vielä" vinkupallolla. Jäi eilisestä hampaankoloon se, kun ei suostunut palauttamaan millään. Alkuun taas 2 lelun leikkiä palloilla, kivaa oli. :-) Pyysin Merkin istumaan ruudun etureunaan ja kävin viemässä pallon takareunaan. Lähtö oli taas vähän haparoiva, mutta sitten muisti ja etsi hienosti pallon. Palautuskin onnistui, kun mulla oli vaihtarina toinen samanlainen pallo. :-D

Ei kommentteja: