lauantai 12. helmikuuta 2011

Teinille korvat?

Kai se nyt on vaan uskottava, että meiän pikkukakara alkaa muuttua rehvakkaaksi teinipojaksi... Tuli mieleen, kun tänään käytiin hallilla ja kaikkein kiinnostavin juttu näytti olevan muut koirat. Hmph... :-| Pikkupennusta asti ollaan tuolla pyöritty ja tehty juttuja mitä sekalaisemmassa seurassa ihan kivasti. Nyt sitten vaan keskittymiskyky herpaantuu ihan väkisin. Joutui aluksi odottelemaan boksissa, kun mun piti tehdä muutama juttu, ja sen jälkeen ehkä max minuutin jaksoi tehdä innoissaan juttuja mun kanssa. Sitten lakkasi kiinnostamasta.

Eli kaipa se on vaan annettava periksi ja tehtävä uudet jutut kotona. Hallilla käydään jonkun aikaa ihan vaan riekkumassa ja pitämässä hauskaa. Ja sinne boksiin aina väliajoiksi, sieltä saa ihan rauhassa tsiigailla muiden tekemisiä. Tässä omassa pihassa / lenkillä tekeminen maittaa kuitenkin (toistaiseksi?!?) hyvin, joten keskitytään nyt siihen sitten.

Kohta lähdetään pitkästä aikaa tyttöystävien kanssa metsään riekkumaan, se tuntuu kiinnostavan kovastikin nuorta miestä... ;-) Pakkasta on "vaan" 15 astetta, joten mukava kelikin on. Josko sitä vaikka kameraa ulkoiluttaisi pitkästä aikaa?