tiistai 22. helmikuuta 2011

8 kk kuvat

Taas perinteisesti myöhässä, mutta en ole saanut aikaiseksi käsitellä... Tieteellisen tarkkojen ;-) mittausten mukaan kokoa on nyt 45 cm / 11,5 kg.






Sunnuntaina pidettiin pienimuotoiset muditreffit Kokkolassa ja kivaa oli! :-) Parin viikon sisällä kökkimisen jälkeen teki Merkille ilmeisen hyvää revitellä kaltaisessaan seurassa. Muutama huono kuvakin on reissusta, lisäilen kunhan ehdin. Joku ei ollut tarkistanut kameran latausta, joten tokihan se hyytyi juuri, kun aurinko alkoi kunnolla paistaa. Mutta kiitoset Elmalle omistajineen, otetaan joskus uusiksi ja koitetaan saada Keski-Pohjanmaan kolmaskin mutiainen mukaan. ;-)

3 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Merkki on superihku! ♥ Kyllä se mun silmiin karhunmustalta näyttää. Ihan on sama väri kuin Hiskillä ja Tempulla. Mitat Merkkarilla on ihan samat kuin Tempulla nuorna miesnä :-). Hassua, vaikka ei sukua olekaan, niin kovasti Tempulta poika kuvissa näyttää. Ihan voisi luulla Tempauksen jälkeläiseksi. Kärsä Merkillä on taas ihan kuin mun Hiskillä, sellainen hieman nenäkäs, ihana pystynenä ♥. Merkki! ♥♥♥♥♥

Terhi kirjoitti...

Merkki on komea poika! Ilmoitathan sen mudien juhlanäyttelyyn PK-tapahtumaan 14.5.? Olisi tosi kiva nähdä pikkumies, kuten myös omistajansa :-).

Merkki-mudi kirjoitti...

PK-tapahtumaan osallistumista ollaan vähän pyöritelty mielessä, täytyy katsoa saadaanko kaikki järjestymään niin että päästäisiin mukaan. Vaikka mun tuurilla tuo on just silloin siinä paljon pelotellussa "kalju luuranko" vaiheessa... Mutta osallistuminenhan on kai tärkeämpää kuin pärjääminen? ;-)