keskiviikko 18. elokuuta 2010

Nopea kuvapäivitys

Merkki senkun reipastuu päivä päivältä. Eilen käytiin koululla ihmettelemässä agi-harkkoja ja hevosta (ja siinä sivussa lapsia, mopoja, kennelin haukkuvia koiria jne.). Aika lailla jänskätti, mutta ei sentäs mitään varsinaista paniikkia. Hiljaisena poikana istuskeli sylissä / jalkojen vieressä ja katseli menoa ja meininkiä. Kotiin lähtiessä kävi sekin ilmi, että mahtuu luikertelemaan auton takaluukusta pois koiraverkon ja ikkunan välistä...

Pari makkararuutua ollaan tehty, eilen viimeinen iltaruoka ja tänään ensimmäinen päiväruoka olikin hukkunut nurmikolle. Pätevästi pikkupoika käytti nenäänsä ja etsi nappulat. Rauhallista "työtä" ilman turhia sinkoiluja. Varmaan rauhallisen tahdin ansiosta tajusi myös ruudun reunat hyvin, ehkä n. oman mittansa ehti joskus mennä ohi, kun palasi jo takaisin. Tänään tosin joku ääni keskeytti pari kertaa homman, mutta jatkoi itse ilman sen kummempia kiemuroita.

Tänään sitten harjoiteltiin pakon edessä yksinoloa reilu 3 h. Vessahätä oli tullut, mutta muuten kaikki ehjänä. :-) Rouhetikkuihin jne. tosin ei ollut koskenut, joten oli varmaan jännittänyt aika lailla. Vaikuttaa olevan melkoinen perskärpänen, sisällä kulkee mieluiten joka paikkaan perässä ja meteli on aika vaikuttava, jos se ei onnistu... Jatketaan harjoittelua siis!

Illalla tehtiin vielä hulvaton reissu hiekkakuopalle (juu, kävin ostamassa houdinille boksin...) koko apinaorkesterin kanssa. Muutama kuva on pakko laittaa. Jos huomenna ei satu kamera mukaan, niin olkoon nämä nyt siis viralliset 10 vk kuvat. Oikea korva alkaa jo aika vakuuttavasti höröttää.. ;-)


Sentti

Mitäs täällä on?

Oho!

Karkuun...

Rasmus-setä 12 v.

Sievä kun mikä kuraisenakin

Reilua?!?

Äh, lisää kuvia huomenna, menee hermo etana-mokkulan kanssa!