lauantai 14. elokuuta 2010

Merkillinen elämä

Nyt se sitten alkoi, Merkillinen elämä... :-) Hieno ja reipas pentu kaikin puolin. <3 Autossakin matkattiin yli 500 km kuin vanhat tekijät. Alkumatkasta piippaili hetken aikaa, mutta sitten rauhottui nukkumaan. Ja pissatauoilla tuli asianmukaista tulosta. ;-) Eka yö mökillä meni huomattavasti odotuksia paremmin. Alkuyöstä oli niin kuuma, että kukaan ei nukkunut kunnolla. Sitten kuitenkin yöpissan ja leikkitauon jälkeen nukuttiin monta tuntia putkeen ihan hiljaa.

Häntä pystyssä tutkiskelee uutta kotia ja pihaa, mutta välillä tietysti täytyy istahtaa ihmettelemään maailman menoa. Ruokakin maistuu hyvin, herkuista frolicin ja juuston murut tähän mennessä isoimpia hittejä. :-) Ipana piippailee jo ajoittain aika päättäväisen oloisesti, joten kuvittelisin, että siihen asiaan puututaan ensimmäisenä, kunhan penska on pari päivää kotiutunut. Välillä tietysti piipatuttaa ihan vaan siksikin, että jänskättää.

Isot koirat on aika pelottavia vielä, mutta niitäkin voi jo ihan rauhassa tarkkailla sylistä tai sohvalta käsin. Vaikka sohvalle täytyy vielä nostaa, se on kyllä talon ehdottomasti paras paikka. Ja sinne osataan pyytää tomeralla vinkumisella... Mitenkähän iso sohva meidän on hommattava, että koko porukka sopii löhöämään yhtä aikaa...?!? Kun meillähän siis koirat ei kovalla lattialla nuku... :-P

Hovikuskille vielä iso kiitos! Melko varmasti reissu olis ollut paljon hankalampi Merkin kanssa kahdestaan...

Kuvasaalista vielä ekalta päivältä: