sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Onnistuu, ei onnistu, onnistuu sittenkin...

Tiivistettynä meidän treenit. :D On ollut muutama tosi hyvän mielen treeni ja sitten tasapainon vuoksi muutama niitä, kun tekee mieli repiä peliverkkarit. Vaikka ei sais. Ainakaan Merkin kanssa.

Viime sunnuntaina koulun tyhjällä hiekkakentällä ihan keskenämme pikatreenaamassa, tää oli niitä hyviä treenejä. :) Ensin tokohyppyä edes takaisin ihan vaan naksuttelemalla & heittämällä nami palkaksi. Sitten kosketusalusta toiselle puolelle ja perusasennosta lähetys, ei jumittanut ja meni alustalle asti hyvin. Ehkä 3 toistoa, pari paluuhyppyä, nekin onnistui. Hypyn jälkeen seiso-sivu ei taivu vieläkään, ts. laittaa vaan pyllyn maahan ja pa jää vinoksi. Noutokapulan pitoa lelupalkalla (leikki kivasti patakintaalla). Sitten pari kapulan heittoa, meni ravilla, mutta palautti laukalla. :O Kivalla asenteella, leikki hyvin, eikä haistellut / haahunnut muuten.

Tiistaina Lumen kans Kaunon nurtsilla, kun kentällä oli taas ruuhkaa. Piti näyttää miten ollaan palasista kasattu noutoa, mutta siitä ei tullut mitään, koska hajut... Aina, kun olis pitänyt ottaa kapula maasta, niin nenä vaan juuttui hajuihin. Tässä sitten oli ne peliverkkarit koetuksella ja ihan väkisin oli motkotettava vähän. Vaikka oon päättänyt, että siitä ei ole mitään apua, haittaa vaan. Mutkun... Saatiin me sitten ihan asiallisia palautuksia eteen muutama, kun annoin kapulan kädestä. Toinen setti asfaltilla merkin  taakse suoraan menemistä. Itse tempusta ei oikein vielä ole ajatustakaan, mutta nyt ei nenä häirinnyt liikaa. 

Keskivikkona katastrofiteemalla jatkettiin noutoa. Tarkoitus oli sisällä ilman häiriöitä ruveta naksuttelemaan eteen suoraan tulemista. Nyt siis tulee suoraan jos tulee, mutta vinosta heitosta tms. ei osaa korjata luovutusasentoa. Otin vielä sellaisen pienen narulelun, kun ajattelin, että sillä on kiva hömpätä. Aluksi ihan ok palautuksia, kun annoin ensin lelun suuhun tai laitoin maahan mun ja Merkin väliin. Sitten muutama ihan lyhyt (metri-pari) heitto, jotka ok. Sitten vaan yhtäkkiä jumitti... Heitin lelun ja M jäi mun eteen vaan seisomaan ja vinkumaan. Kun en tehnyt mitään, niin vinkui vaan lisää. Ja laittoi lopulta maahan. Ja vinkui... Laitoin lelun ja namit pois ja menin sohvalle vähäksi aikaa istumaan. Uudella yrityksellä ihan sama juttu... Tauko taas ja M ryömi sängyn alle piiloon pahaa maailmaa. Eikä tullut pois ennenkuin kutsuin. Otin sitten lusikan kauniiseen käteen ja helpotin. Annoin vissiin kädestä lelun suuhun, että saatiin muutama palautus. Voihan perse! Merkille aina joskus tapahtuu noita blackoutteja, eikä se vaan pääse niistä eteenpäin (toimintakyky loppuu, kun paineistuu?).

Torstaina revanssi Kaunon nurtsilla. ;) Uudestaan siis sinne, missä oli liian hyvät hajut. Nyt oli tarkoitus vaan hömppäillä jotain, että pysyisi nenä ylhäällä. Ja pysyihän se ihan kivasti, kun tehtiin vaan käsikosketusta, mukana pysymistä, perusasennossa kontaktia jne. Aina jos nenä meni maahan, käskin istumaan (ei ylty haistelemaan...) ja palkkasin siitä. Viivettä oli ihan riittävästi, mutta taisi kuitenkin silti istua ekasta käskystä. Lopussa vielä taaksepäin askeleita seuraamisessa. Tää on ihan sikavaikee, mutta Merkin mielestä huippukivaa. :) Ensinnäkin se useimmiten tekee ihan hirmuisen pompun, kun liikahdan taaksepäin ja sitten peruutta ihan miten sattuu vinoon. Kotona pienesti jumppaa ja noutojumin nollausta. Sillä samalla pikkulelulla naksuttelin kädestä ottamista & vetämistä. Sitten annoin lelun suuhun ja pyysin peruuttamaan -> hyppii ja pomppii ja sylkee lelun suusta. Viimeistään sitten putoaa, kun pitää haukkua. :D Mutta saatiin me onnistumaankin niin, että pyysin peruuttamaan lelu suussa ja sitten "nouda" käskyllä palautus eteen. Nyt oli hyvä ilme eikä jumittanut.

Perjantaina ehdittiin metsästä pois ennen pimeää, joten pikaisesti koulun tyhjälle hiekkakentälle. Alussa vähän haahuilua, pitäis aina muistaa meidän maisemakierros & leikkiä tai jotain. Käsikosketuksen ja kontaktin naksuttelu auttoi kuitenkin ihan kohtalaisesti. Lelua ei sattunut taskuun, joten pelkillä nameilla mentiin. Taas sen taulukon 1 tasolla kontaktia, koko rimpsu läpi 3 tai 4 erässä, pari kertaa piti uusia (joku auto meni tms.). Hyppy onnistui nyt sekä alo- että avo-mallilla hienosti. Sitten seuraamista taulukon mukaan, päästiin muistaakseni 1. taso läpi muutamassa erässä, 1 tai 2 kertaa taas piti ottaa uusiksi. Sitten vähän liikkeiden sotkemista, onnistuivat hyvin. :) Liikkeestä maahan ja sieltä luoksetulo. Liikkeestä seis ja siitä käsky maahan (palkka) ja muutama m-i vaihto ihan läheltä. Kivat treenit alun nihkeilystä huolimatta. :)

Lauantaina Lumen kanssa taas koulun kentällä. Nyt muistin kävelyttää haistelemassa kentän reunat & leikittiin vähäsen. Ekassa setissä noutokapulan kanssa pelleilyä. On se vaan tahmea... Jos kierrokset ei ole ihan tapissa, joko menee tai tulee (tai molemmat) ravilla. Huoh. Lopulta saatiin yksi nouto niin, että meno ja tulo laukalla. Leikkiä palkaksi ja tauolle. Toisella kierroksella hyppyä. Taas ensin naksuttelin alustalle irtoamista ilman perusasentoa, onnistui hyvin. Sitten jumitus perusasentoon... Uudestaan vähän hyppelyä edes takaisin ja toisella yrityksellä onnistui. Ensin lähti käskystä, mutta pysähtyi, hyppasi kuitenkin ilman tuplakäskyä. Toinen hyvin. Nyt seiso-sivu onnistui hyvin, meni jopa vähän vinoon taakse (me hinkattiin näitä joku ilta kotona). Lopuksi vielä loppupurkilla hetsausta, purkki taskuun  ja I käskytti lyhyen seuraamiskaavion. Seuraaminen tuntui ihan kivalta, pysähdyksetkin suht suoraan. :)

Tänään aamulenkin päälle ala-asteen kentällä ensin vähän leikkiä. Vaisuhko, mutta leikki kuitenkin narulelulla. Sitten narulelu solmuun ja sillä pari palautusta, hyvin. Sitten hetsausta ja vauhtinouto luovutukseen asti, hyvin! :) Seuraamispätkiä niin, että heitin namin palkaksi. Syömisen jälkeen yksi namin saalistus muutenvaan ("kii" käskyllä saa ihan kivasti virtaa saappaisiin) ja lennosta uudestaan seuraamaan. Jaksoi tehdä hyvällä vauhdilla muutaman toiston. :)




Ei kommentteja: