maanantai 30. syyskuuta 2013

Ihan Oikeat Treenit

Jonkun onnistuneen treenin päätteeksi innostuin ja koitin ilmoittaa meidät kennelin tyttöjen pitämiin tokotreeneihin. Välissä meinasi kyllä jo kaduttaa, mutta koska mahduttiin mukaan, niin tänään härkää sarvista ja treeneihin. Ja meillä oli jopa ihan mukavaa. :) Oltiin koulun kentällä ja vaan 3 muuta koiraa -> oli vissiin lääniä sen verran, että Merkkiä ei pahasti ahdistanut. Meidän ikuisuusaiheina on edelleen häiriöiden sieto ja luoksepäästävyys... Ja tuskimpa niiden treenaus tähän kurssiin loppuu. 
  • Ensin omaan tahtiin istumisia vaihdellen eri tavoilla. Me jumituttiin liikkeestä istumiseen, kun se on tosi tahmea. Miten istumisesta saa nopean? Varmaan samalla lailla, mitä maahanmenosta ja seisomisestakin, mutta mää en vaan osaa.
  • Maahanmenoja samalla idealla. Muutama näppärä liikkeestä maa ja kaukojen i-m näyttää ihan kivalta (mun mielestä). Vierestä voisi pudota paljon nopeammin maahan (ja suorempaankin), mutta meillä on tähdellisempääkin tekemistä. ;)
  • Välinumerona piti kiertää porukassa rinkiä ja kun koutsi sanoo "käsky" mahdollisimman nopeasti istumaan. Toisella kertaa maahan ja sitten seiso. Tässä tippui väkisin nenä maahan... Mutta sitten vaan kaikkien pyhien päätösten vastaisesti nami käteen ja houkuttelua. :D Otettiin vielä toiseen suuntaan pyörimällä uusiksi ja nyt pysyi nenä ylhäällä ilman nameja (pahassa paikassa saatoin laittaa käden taskuun...).
  • Lopuksi luoksepäästävyyttä molempien kouluttajien kanssa. Pää pyörii ja silmät pyörii, mutta noin periaatteessa piti kontaktia ja istua napotti paikallaan. Eikä murrannut. Tytöt kävi ihan vieressä seisomassa, jälkimmäinen vähän kahisutteli jalkojaan. Mun visio olis kyllä sellanen rauhallinen katsekontakti ilman mitään nykimisiä, mutta saas nähdä... Käsky on nyt sitten "tuomari". Vapautin välissä ja sain jopa vähän saalistamaan mun hanskaa -> pääsi irti luimuilusta. 
  • Temppujen välissä leikki vähän patakintaalla ja mun hanskalla, wau. :) 
  • Kentälle meno oli vähän kaottinen, piti haistella, kiskoa muuten vaan, haukkua, murrata jne. Pitää siis tämäkin näköjään muistutella ihan a:sta alkaen.
  • Kiva treeni kylläkin, ehkä varpaat ja sormetkin sulaa huomiseksi... :/

Niiden ilmoittautumisten kanssa karkasi vähän mopo käsistä (kun on niin kätevästi kerrankin tässä nurkilla) ja mennään myös rally-tokoon ja temppukurssille. On se kumma, jos ei parin kuukauden päästä kyllästytä kumpaakin... ;P

Ei kommentteja: