maanantai 5. joulukuuta 2011

Messari ja treenit

Ukot vietti laatuaikaa kotona, akat humputteli Helsingissä. :-) Käytiin kiva turistireissu messarissa: paljon kivoja koiria, tuttuja, hyvää ruokaa ja shoppailua. Rahat meni aika tyystin, mutta mitään turhaa ei tietenkään osteltu. ;-) Kaikki koirat sai joululahjat ja makuualustoja, Merkki takin ja valopannan, leluja, Rasmuksen trimmeriin uusi terä jne. Mudeja oli molempina päivinä 10 kpl ja pitihän ne tietysti katsoa läpi. Harmi-kaveri oli komeana ja sai sertin, onnea! Tokokatsomossa ehdittiin jutella mudijuttuja tuttujen kanssa, vertaistuki tekee aina poikaa. :-D Pitkiä päiviä oli, mutta missään vaiheessa ei ollut tylsää. Itseasiassa kaikki luennot ym. jäi kuulematta, kun oli niin paljon kaikkea muuta. Kotiinpäin tullessa sitten kyllä 5,5 h junamatkalla alkoi puhti loppua.

Tänään tokeennuttiin kuitenkin sen verran, että käytiin Lumin & co:n kanssa vetäisemässä pienet hyppytekniikkatreenit ja päälle reilu 1 h metsälenkki. Merkki oli ihan taitavana siihen nähden, että hyppytekniikkajutut oli sille ihan uusia ja Lumi oli hallilla myös. :-) Tietysti vähän hajamielisyyttä ajoittain, mutta ei niin kamala mitä olisi voinut olla. Muutama toisto tehtiin perussarjaa, okseria ja kasvavaa sarjaa, maksiväleillä kaikki. Ihan ok meni, vaikkei siinä kyllä itse pysty koiraa juuri katsomaan. Tarttis olla se video... Eka yritys perussarjaa oli medi-väleillä ja ne oli kyllä liian lyhyet, joten vaihdettiin makseihin. Kasvavalle sarjallekin venyi hyvin, vaikka potkua voisi olla vähän enemmänkin. Toisaalta liika kaahaaminenkaan ei tässä ole oikein hyvä, joten ollaan tyytyväisiä. Loppuun vielä paikallamakuu yhdessä Lumin kanssa. Aikaa ehkä reilu minuutti, en mennyt kovin kauas ja palkkasin muutaman kerran (maksamakkaraa...), vapautus suoraan maasta. Alussa ehti vähän vinkua (kun Lumi oli siinä niiiin lähellä...), mutta hiljeni, kun huomautin ja oli sitten ok. Eikä mennyt lonkalle. :)

Pitäisi ruveta opettelemaan sitä, että kuollutkin lelu on kiva. Täytyy tutkailla vähän juttuja ja miettiä joku taistelusuunnitelma. Nyt siis palkitsin pääosin niin, että menin itse hyppysarjan taakse lelun kanssa. Tavoitteena olis, että voin itse pysyä sarjan alussa ja koira menee sarjan itsenäisesti. Okseria tehtiin niin, että meni lelulle (kun Lumin uusi lelu oli Merkin mielestä ihan kiva, onneksi ostettiin itselle samanlainen :-)).

Päälle sitten vielä rapsakka 1,5 h metsälenkki. Teinit päästi kuin viimeistä päivää (ei mitään uutta tässä) ja Rasmuskin jaksoi hienosti. :-) Jätin koirat kotiin nukkumaan ja lähdin kaupunkiin jouluostoksille. Rahapussi keveni entisestään, mutta nyt on melkein kaikki ostokset tehty. \o/

Edittiä: Ostin siis Merkille (halvalla tietysti ;)) hienon toppa-Pompan, joka oli just sopiva. Myyjänä oli kroaatin omistaja, joten saatiin asiantuntevaa apua koon valinnassa. :) Kirjoittamisen arvoinen juttu tässä oli lähinnä se, että Merkin mielestä takki on ihan syvältä eikä se päällä voi liikkua mihinkään. :D J sanoikin, ettei oo ikinä nähnyt Merkin seisovan niin hiljaa niin pitkään, mitä eilen seisoi, kun takkia mallattiin. Täytyy tehdä koeajo joskus, kun kelit suvaitsee kylmetä. Eiköhän kamaluus unohdu, kun pääsee ulos sen kanssa. Merkin mielestä ihan kaikki pukeminen on ahterista (valjaat, heijastinliivit, tossut jne.). Sitten ei haittaa, kun pääsee vauhtiin. ;)

Ei kommentteja: