torstai 13. maaliskuuta 2014

Suttukuvia vol. x ja vähän treeniä

Kylläpäs tänne kirjoittelu takkuaa nyt pahemman kerran. :/ Ollaan oltu tosi laiskojakin kyllä... J on treenaillut palautuksia / noutoa Tuuman kanssa, Merkki on käynyt puuhastelemassa rally-treeneissä kerran viikossa. 

Molemmille on tehty muutama jälki. Merkin jäljissä ei mitään kummallista, vähän talviterässä vielä, mutta kaipa se siitä piristyy joskus. Edellinen oli taimiksen takana kangasmetsässä, koitin vähän rikkoa palkkakaavaa, mutta eipä tuo sen ihmeemmältä tuntunut. Jäljellä oli siis ensin pari keppiä, namikasa, keppi, ruokapurkki ja keppi. Viimeiseltä kepiltä palkka taskusta. 

Tuuman jäljet on ollut suoria 50-70 lyhyttä askelta ja namipurkki päässä. Nurtsilla muuten, mutta tänään metsässä jäkäläpohjalla, kun taimiksen pellolle upposi nilkkaa myöten ja tuuli meinas viedä tukan päästä... Alussa tahtoo vähän sättäillä, mutta parantaa loppua kohti. Ja jo nyt saa roikkua liinassa sormet sinisenä... Tuskin maltan odottaa, kun elopainoa tulee kymmenen kiloa lisää. Pitää ehkä sittenkin ottaa mietintämyssyyn se pannassa jäljestäminen. Kepit on opettamatta, vaikka toisin piti olla. :S Onhan tässä vielä aikaa?

Merkki on tosiaan rallittanut ihmeen mukavasti. Tänään ekaa kertaa uusi ryhmä, eikä aiheuttanut mitään isoja sydämen tykytyksiä. On siis ollut ihan suht rento ja reipas, ei jumituksia, mutta silti vauhti tuppaa hiipumaan loppua kohti. :X Jaksaa-jaksaa, jos nami on (vasemmassa) kädessä, mutta muuten sitten nuupahtaa. Tarttis alkaa tehrä jotain... Periaatteessa olis ehkä jotain ideoitakin, mutta kun on vaan niin inhaa pistää namit taskuun, kun tekeminen menee tahmaiseksi. Järki toki sanoo, että tuokin vaihe pitäis vaan tahkota. Mutku on kivempaa, kun kaikilla on kivaa ja temput sujuu... ;)

Tuuma tekis kivasti hommia, kun joku vaan treenais. Perusasentoa en kyllä varmaan saa ikinä opetettua... Nyt sentäs pyörähtää takapää jo ihan kivasti, mutta siitä sitten pyllähtää istumaan vinoon, väljästi & taaksepäin. Great. Namilla houkuttelu ei vaan jotenkin toimi, tarjoaa luopumista tosi nopsaan, jos naksua ei heti tule. Opettais käskystä luopumaan (hyvällä alulla) ja "imuttamaan"? Liian monta liikkuvaa osaa ehkä? Eilen iltalenkillä pimeässä ja myräkässä leikki kivasti, teki sivulle pyörähdyksiä (ilman istumista...) ja harjoiteltiin virittelysanaa. Tais tulla vähän istumiseen kestoa / häiriötäkin. Tänään hetki hallilla rauhoittumista, sivulle tuloa ja tasapainottelua maassa olevalla puomin osalla.

Sitten niitä huonoja kuvia... Tahtoo a) parempia kelejä tai b) valovoimaisemman putken. Anyone?


Pikku-Tuumis tammikuussa


Edelleen tammikuuta, kolmisen kuukautta siis.

Helmikuisia lenkkimaisemia...

Setätkin jaksaa välillä heilua. :)


Merkki harvinaisen joviaalilla päällä.


Parasta talvessa <3 td="">


Noin 4,5 kk

Ei kommentteja: