tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kauheesti kaikkea

Oltiin viikonloppu susirajalla jäljestämässä ja oppia tuli ihan hirmuisesti! :) Reissusta tulee oma juttu videoineen (toivottavasti...), kunhan saan kaiveltua jostain syvyyksistä edes osan viikonlopun aikana tulleesta tiedosta. Merkki oli kyllä tosi taitava tarkkanenä. <3

Eilen tehtiin lenkin päätteeksi esineruutua. Tallasin koirien kanssa n. 10 * 50 m alueen (sopiva metsäkaistale tien ja lumipenkan välissä), esineenä oli taas lelu (tarttis varmaan alkaa kasata jotain esinevarastoa). Merkki istumaan alueen reunalle (karkasi kerran) ja kävin tietä pitkin viemässä lelun takarajalle. Lähti hyvin, meni välillä ulos alueelta, mutta etsi hyvin ja palauttikin hyvin ilman isoja apuja. :) Toinen esine sitten keskelle aluetta, lähti vähän haahuillen, kutsuin takaisin ja uusi lähetys. Ihan hyvin tämäkin. Lopuksi leikittiin vähäsen, ihan ok, mutta olisi voinut innostuneempikin olla.

Tänään JÄLKI (nro 6 tälle kaudelle) vapaa-aikakeskuksen kentälle. Ensin pehmeällä hiekalla 2 kulmaa (vas ja oik), sitten lyhyt nurmikon ylitys, kovalla hiekkakentällä 1 kulma oikealle (eli siis "laatikko" ilman viimeistä suoraa, tarttis kai keksiä joku piirrustussysteemi). Kulmien jälkeen ja lopussa keppi. Jäljen pituus ehkä n. 150 (lyhyttä) askelta.

Alussa ehkä parikymmentä namia, sitten suorilla siellä täällä muutama. Ennen kulmaa muutama tyhjä, kulman jälkeen muutaman askeleen jälkeen keppi ja jonkun verran tyhjää.

Ilmaisuksi vaihdettiin sitten kuitenkin maahanmeno, joten kepillä aina käsky maahan. Viimeisellä kokeilin ilman käskyä, melkein meni, mutta vaati sitten kuitenkin käskyn (rupesi kuulemma katsomaan, kun pojat heitti frisbeetä...) ja meni vähän säätämiseksi sen takia. Muut kepit meni ihan ok maahan käskyllä ja malttoi odottaa hyvin. Itse jälki oli hyvä, jossain välissä käskin uudestaan, kun alkoi katsella maisemia. Yksi kulma oli tosi hieno, meni askel kerrallaan tosi tarkasti, rauhassa ja ilman tarkisteluja. :) Ja toisessa kulmassa sitten jotenkin nyppäsin (onneksi oli virallinen valvoja mukana ;)), täytyy olla jatkossa tarkkana.

Lenkin päätteeksi taas leikkiä, mutta oli jotenkin vaisu. Vähän haukuttamistakin kokeiltiin, alkaa jo pari haukkua tulla ihan reippaasti. :)


Perseestä muuten tää bloggerin uusi ulkoasu. :x

Ei kommentteja: