torstai 2. syyskuuta 2010

Jäljillä

Alkuviikosta tehtiin taas pari jälkeä ja nyt pelitti huomattavasti paremmin. Jatketaan siis samalla lailla:
  • kuivattu naudanmaha ja possunpaisti näyttäisivät olevan niin hyviä, että vetävät nenän maahan
  • jokaiseen askeleeseen vain yksi nami
  • välille muutama isompi keko (kannattaa olla tarkkana eikä vain rynniä jäljen loppuun)
  • loppupalkka taskusta (rynniminen ei kannata)
  • jäljet on nyt olleet ehkä jotain 5-10 m (pidennetään pikkuhiljaa kun löydetään ensin edes joku idea koko hommaan)

Maanantaista on jo niin kauan, ettei mitään hajua, mitä tehtiin (luultavasti kuitenkin jälki)... ;-)

Tiistaina käytiin ihmettelemässä kavereiden treenejä. Jännää oli taas, mutta paranee koko ajan. Söi nameja muilta (myös parilta pikkutytöltä :-)), leikki ajoittain ihan hyvin pikkupätkiä ja katsekontaktikin onnistui. Odotteli myös hetken pikkutytön kanssa, kun kävin muita avustamassa. Samalla pöllöiltiin vähän agiesteillä: puomin alastulo, keinu ja putki menivät ihan mallikkaasti namien & lelun avulla, eikä pelottanut yhtään. :-)

Keskiviikko oli vaihteeksi metsäpäivä. Päivällä ensin Janin ja isojen poikien mukana töissä ja sitten illalla käytiin kahdestaan hiekkamontulla. Koitin kuvatakin, mutta täytyy katsoa tuliko niistä mitään. Vähän hankalaa kuvata pentua, joka joko a) haluaa kaivaa kuopan mun kengän viereen tai b) haluaa kaivaa kuopan veteen... ;-) Lisäksi se joko tekee ihan järjettömiä spurtteja ympäriinsä tai kävelee mun jaloissa.

Tänään tulee täyteen 12 vk ja aamulla vasen korva hörötti jo pystyssä! Katsotaan, mikä tilanne on iltapäivällä... ;-) Koitan kuitenkin punnita taas tänään ja ottaa pari kuvaa vertailun vuoksi.